Boka bord här!

Kombinera matupplevelsen med aktiviteter!

Hos oss kan du boka in företagsevent, personalfest, svensexan, möhippan, Födelsedagsfest eller kick-off. vi erbjuder en härlig mix av mat, dryck och aktiviteter!Vi har möjlighet att ta emot sällskap från 10 - 200 personer där vi kan erbjuda 1,2,3 rätters middag

Hyr hela eller delar av lokalerna. Vi skräddarsyr paket efter era önskemål med allt från mat & dryck, aktiviteter och livespelningar.

VINRUMMET

FÖR ER SOM VILL SITTA AVSKILLT FRÅN DEN STÖRRE RESTAURANGEN.

VINRUMMEt

INRYMS PRECIS SOM NAMNET ANTYDER.

Vinrummet är en del av THE STABLE ett privat rum för sällskap som vill avnjuta en mat- och vinupplevelse utöver det vanliga eller för er som vill sitta avskilt från den övriga restaurangen och njuta av goda ostar och speciella viner/ rom eller whisky 

 

OST OCH VIN I KOMBINATION

Enligt fransmännen är det osten som får vinet att sjunga, och visst är det så!
och tänk då hur många olika ostar med helt olika stil och karaktär det finns, och sen alla viner därtill!

I vår gemytliga miljö och tillsammans med vår trevliga sommelier får ni en EN INTRESSANT OCH LÄRORIK KVÄLL I OSTARNAS OCH VINETS UNDERBARA VÄRLD.

VIN ELLER ROM & CHOKLAD I KOMBINATION

Följ med på en njutningsfylld kväll med den finaste choklad och gott vin/ rom därtill. En underbar kombination och en fantastisk smakupplevelse från olika delar av världen.

Vinrummet bokas sällskap 4- 15 personer.

aktiviteter

Gratis aktiviteter när du äter hos oss Söndag - Torsdag. Shuffleboard, Modern Dart.

Modern Dart

Åldersgräns 21 år.

Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap fram till klockan 22.00

Modern Dart samlar människor på ett oöverträffat sätt, oavsett om du är en erfaren eller nybörjare. Här har alla en chans att vinna! Den stora skillnaden mot traditionell dart är ett sinnrikt datasystem som gör det lätt för er att utmana varandra. Systemet blir ett hjälpmedel så ni snabbt och smidigt kan följa med och hålla tävlingsnerven uppe!

Pris / Person:
100:- / Timme

Information:
- Priset avser per person och betalas i Baren
- Vi rekommenderar 3-6 spelare för bästa upplevelse

Shuffleboard

Åldersgräns 21 år.

Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap fram till klockan 22.00

Shuffleboard är ett klassiskt spel med härstamning från 1500-talets England. Spelet spelas på två lag, röda mot blåa, och målet är att samla poäng genom att placera sina puckar i poängfälten. Precis som curling är det ett spel fyllt av taktik, teknik och spänning!
Spelet är enkelt och perfekt för en afterwork, för familjen eller för häng med vännerna!
I våra lokaler har vi 2 Shuffleboard bord och vi rekommenderar 2-6 personer per bord, men det går även att vara upp till 8 personer per bord.

Pris: 300:- / bord/Timme

Bankshot

Åldersgräns 21 år.

Minderåriga är välkomna i målsmans sällskap fram till klockan 22.00

Nya spännande Bankshot - en blandning mellan shuffleboard och biljard.
Precis som shuffleboard så tävlar ni i två lag, röda mot blåa. Det gäller att samla poäng men här har vinklar den största betydelsen!

Pris: 300:- / bord/Timme

Kom 15 minuter innan bokad tid då det kan vara lång kö.


Välkommen att boka aktiviteter! Är ni fler än 8 personer eller ska ni boka för kickoff, företagsevent eller större sällskap vänligen beskriv era önskemål i meddelanderutan.