Boka bord här!

Restaurangen


Välkommen till Restaurang The White Horse, en unik gastronomisk upplevelse i hjärtat av Upplands Väsby. Hos oss på The White Horse möter du erfarna mathantverkare som är passionerade om att leverera en exceptionell matupplevelse. Vår specialitet är en blandning av svensk och fransk husmanskost, där varje rätt är noggrant förberedd från grunden i vårt eget kök.


På Restaurang The White Horse strävar vi efter att erbjuda en meny som inte bara är utsökt, utan också minnesvärd. Vår steakhouse meny är en verklig höjdpunkt, där gästerna har möjlighet att välja exakt hur de vill ha sitt kött tillagat. Personalen på vår restaurang är alltid redo att rekommendera de bästa tillbehören för att komplettera din matupplevelse.


Förutom vår fokus på svensk och fransk husmanskost, är Restaurang The White Horse också känt för sitt imponerande utbud av drycker. Med över 500 olika sorters öl och whisky från alla världens hörn, erbjuder vår restaurang något för varje smak och preferens. Det är denna kombination av utsökt mat och ett brett dryckessortiment som gör The White Horse till en måste-besök restaurang i Upplands Väsby.


Menyn på Restaurang The White Horse är noggrant utformad för att tillfredsställa alla typer av smaklökar. Vare sig du är ute efter ett lättare mål eller en hel middag, har vår restaurang något att erbjuda. Våra rätter är en hyllning till traditionell svensk och fransk husmanskost, men med en modern twist som passar dagens smaker.


Ett besök på Restaurang The White Horse är inte bara en måltid, det är en upplevelse. Vår atmosfär är varm och inbjudande, perfekt för både avslappnade middagar och speciella tillfällen. Personalen på vår restaurang i Upplands Väsby är dedikerad till att ge varje gäst en minnesvärd upplevelse, och ser till att varje detalj är perfekt.


Nästa gång du befinner dig i Upplands Väsby och är sugen på god mat, tveka inte att besöka Restaurang The White Horse. Vi ser fram emot att välkomna dig och låta dig uppleva det bästa av svensk och fransk husmanskost. Kom ihåg att kolla in vår meny för att se alla våra fantastiska maträtter och dryckesalternativ. Restaurang The White Horse är inte bara en plats för mat, det är en destination för alla som uppskattar kvalitet och gästfrihet.

Vi serverar á la carte MENY alla dagar från kl 15.00-22.00 MÅNDAG TILL SÖNDAG!

Boka bord här

Helger på The White Horse betyder alltid trubadur mellan 22.00-01.00
Onsdagar quiznight med trubadur med start kl. 21:30. Vinnaren går hem med en resa för två personer.

Utvalda torsdagar har vi:

  • Irish Traditional Music Sessions. 
  • Rock'N'Roll Torsdagar.
  • Vin, whisky, öl, rom och chokladprovning.

    Helger på The White Horse betyder alltid helg trubadur mellan 22.00-01.00